آیت الله ممدوحی : نظام اسلامی نظام تقنینی منطبق بر نظام تکوینی

مراسم بزرگداشت سی و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور گسترده دانشگاهیان صبح روز دوشنبه نوزدهم بهمن ماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم ضمن برشمردن پاره ای از مشخصات انقلاب اسلامی و رهبری هوشیارانه حضرت امام (ره) را بدون گذراندن دوره های آکادمیک سیاسی و حقوقی ، مثال زدنی دانست.

آیت الله ممدوحی نظام اسلامی را نظام تقنینی منطبق بر نظام تکوینی دانسته و تاکید کرد : چنین نظامی  شکست ندارد.

در این مراسم همچنین یکی از خادمان حضرت امام (ره ) به ذکر خاطراتی از احوال ایشان پرداخت.