مرکز درمان بستر روانسر افتتاح شد

دکتر نوری زاد: بسیاری از مردم استان در دهه فجر امسال از مزایای پروژه های جدید دانشگاه برخوردار خواهند شد.

مرکز درمان بستر شهرستان روانسر بیستم فروردین ماه سال جاری با حضور ریاست دانشگاه ،نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی،فرماندار،امام جمعه ،روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها و ....افتتاح شد. در این مراسم  آقای فتح اله حسینی نماینده شهرستان در مجلس ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در امر بهداشت و درمان منطقه خواستار توجه هرچه بیشتر به مناطق کمتر توسعه یافته استان شد.امام جمعه و فرماندار روانسر نیز ضمن گرامی داشت دهه فجر  افتتاح درمان بستر شهرستان روانسر را هدیه ای ارزشمند به  مردم این شهرستان دانستند.دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه نیز با اشاره به طرح های در دست اجرای دانشگاه ،افزود که در دهه فجر امسال بسیاری از مردم استان از مزایای پروژه های دانشگاه برخوردار خواهند شد.