جلسه شورای سیاستگذاری با حضور دکتر امامی رضوی

جلسه شورای سیاستگذاری دانشگاه با حضور قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاهها در سالن بوستان برگزار شد.

در این جلسه برخی از اعضاء شورا به ارائه نکاتی درخصوص مسائل پیش روی دانشگاه و پس از آن دکتر امامی رضوی  گفت: همدلی و همزبانی که بین اعضای هیئت علمی و شورای سیاستگذاری دانشگاه دیده می شود اتفاقات مثبتی رابرای این دانشگاه به دنبال دارد.

وی مهمترین بحث در هر دانشگاه را سرمایه ملی دانست و گفت: دانشگاه کرمانشاه از سرمایه انسانی خوبی نسبت به بقیه دانشگاه ها برخوردار است که باید از آن در جهت پیشبرد اهداف استفاده کند.

قائم مقام وزیر بهداشت همت در حل کردن مشکلات را بسیار مهم دانست و گفت: با کمک همه ی اعضاء هیئت علمی و مسئولان استانی بایددست در دست هم بگذاریم تا نظام طرح تحول سلامت که اجرا گردید به نتیجه برسد.

وی در ادامه به انتقال مسائل و مشکلات دانشگاه به وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: کلیه نکاتی که توسط اعضای شورای سیاستگذاری دانشگاه در این نشست مطرح شده به وزیر بهداشت انتقال داده خواهد شد. و خود نیز شخصاً پیگیر حل این مسائل هستم.

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۵:۵۳