راه اندازی دو رشته کارشناسی ارشد در دانشکده بهداشت در کمتر از یک ماه

دو رشته کارشناسی ارشد با عناوین :1- صنایع غذایی، کنترل کیفی2- آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت; به تایید اعضاء هیات بورد وزارت بهداشت و درمان رسید.

رییس دانشکده بهداشت با اشاره به مطلب فوق افزود: با راه اندازی این دو دوره تعداد دوره های تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت به شش دوره رسید که تا یکماه دیگر با بازدید هیات بورد احتمالا ­دوره Ph.D مهندسی بهداشت محیط و کارشناسی ارشد مدیریت پسماند نیز به دوره های آموزشی دانشکده بهداشت افزوده شود.

دکتر یحیی پاسدار افزود : این دانشکده همچنین پتا­نسیل راه اندازی ph.D  آمار زیستی و کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای، HSE و سم شناسی محیطی را داراست که هماهنگی لازم برای راه اندازی این دوره نیز در دست پیگیری است .

گفتنی استبا توجه به ضرورت تربیت نیروی توانمند در زمینه تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی در استان و غرب کشو تاسیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی از برنامه های آتی دانشکده بهداشت می باشد.