دانشکده پرستاری مامایی میزبان ریاست دانشگاه و هیات همراه

در روز چهارشنبه مورخ 94/3/20 دانشکده پرستاری مامایی میزبان ریاست دانشگاه  و هیات همراه بود.

دکتر کریمدر این بازدید ضمن ابراز رضایت از تغییرات حاصله در دانشکده پرستاری مامایی ،فعالیتهای صورت گرفته در این دانشکده را نشان از توان بالای مدیریتی دانستند و استفاده از شیوه های ارتقاء بهره وری ، به کارگیری نیروهای توانمند، تقویت دیدگاههای مثبت و نیز ایجاد رقابت و انگیزه مثبت در میان دانشجویان ، اعضای هیات علمی و کارکنان را مورد توجه قرار دادند.

وی ضمن اشاره به ضرورت ایجاد ارتباط بیشتر با دانشجویان ، بر استفاده از توانمندیهای دانشجویان در راستای پیشرفت هرچه بیشتر دانشکده تاکید کرد.

رییس دانشگاه همچنین ضمن تاکید بر پتانسیل های دانشکده پرستاری مامایی به اجرای برنامه هایی از قبیل همکاری با پروژه پرونده سلامت الکترونیک ، افزایش مشارکت بین بخشی به خصوص با مراکز بالینی، تقویت مراکز تحقیقاتی ، راه اندازی مراکز تحقیقات دانشجویی و بسیاری از برنامه های دیگر اشاره کرد.

وی از هیات رییسه دانشکده پرستاری مامایی نیز خواست به پیش بینی زیرساختها و طراحی اولیه دانشکده پرستاری مامایی در پردیس  دانشگاه، بپردازند.