برگزاری اختتامیه اولین دوره " برنامه توانمند سازی اساتید جوان "

روز پنج شنبه 21 خرداد 94 همزمان با برگزاری آخرین کارگاه از مجموعه کارگاههای " برنامه توانمند سازی اساتید جوان "، مراسم اختتامیه با حضور جمعی از اساتید، روسا و معاونین دانشکده ها در محل مرکز توسعه آموزش پزشکی برگزار گردید.

برنامه توانمند سازی اساتید جوان " با هدف افزایش توان علمی و پژوهشی اعضاء هیات علمی  با سابقه کمتر از 5 سال، در نیمه اول سال 93 و طی جلسات متعدد و با حضور اساتید گروه های مختلف آموزشی، برنامه ریزی شد و از اواخر مهر ماه به مرحله اجرایی رسید .

در این دوره که حدود هشت ماه بطول انجامید، جمعا" 30 عنوان کارگاه پژوهشی و آموزشی بمدت 258 ساعت ( 23 کارگاه پژوهشی به مدت 192 ساعت وهمچنین  7  کارگاه آموزشی به مدت 66 ساعت) با همکاری مدرسین دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

در پایان جلسه ، از حضار نظر سنجی  بعمل آمد و ایشان  ضمن ارزیابی کل دوره و بیان نقاط قوت و ضعف برنامه و ارائه پیشنهادات و انتقادات برای اجرای هر چه بهتر برنامه در سالهای آتی، از برنامه ریزان و برگزار کنندگان برنامه تشکر و قدردانی نمودند.