عنوان حل مسئله و مدیریت استرس

دفتر امور بانوان دانشگاه هفتمین کارگاه مهارت زندگی با عنوان حل مسئله و مدیریت استرس را در تاریخ 27/11/88 برگزار کرد.

دفتر امور بانوان دانشگاه ،هفتمین کارگاه مهارت زندگی با عنوان حل مسئله و مدیریت استرس را در تاریخ 27/11/88 در سالن مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی با حضور سرکار خانم دکتر اجاقی مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان ،جناب آقای دکتر منتظری و سرکار خانم عباسپور برگزار کرد.

در این کارگاه یکروزه که تعداد 60نفر از کارشناسان مراکز بهداشتی درمانی حضور داشتند به بحث درباره تعریف و ضرورت آموزش حل مسئله به عنوان یک مهارت پرداخته شد و همچنین مهارت مدیریت استرس شامل تعریف ،نشانه ها ، موقعیت های استرس زا  ،راهکارهای مدیریت استرس و روش آرام سازی تدریس گردید.

از آنجا که مدیریت استرس به عنوان یک محور اساسی سلامت جسمی و روانی مورد توجه متولیان بهداشت جوامع بوده است لذا این کارگاه با توجه به این یافته ها و به عنوان تلاشی در جهت تغییر سبک زندگی شاغلین و سوق دادن آنان به سوی زندگی با استرس کمتر طراحی و اجرا شده است.