کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با کتابخانه دیجیتال پزشکی ایران (INLM)

کتابخانه مرکزی کارگاه آموزشی آشنایی با کتابخانه دیجیتال ویژه دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی سال 88 برگزار می نماید.

1-      کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با کتابخانه دیجیتال پزشکی ایران (INLM)

با توجه به امکانات فراهم شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص دسترسی به منابع الکترونیکی کتابخانه مرکزی در نظر دارد به منظور اطلاع رسانی و ارتقای سطح بهره وری از منابع الکترونیکی کارگاه آموزشی یک روزه ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در تاریخ12/12/88 و کارگاه ویژه دستیاران در تاریخ 4/12/88 و 19/12/88 برگزار نماید

2-      تور آموزشی فوق العاده ویژه دانشجویان ورودی سال 88 نیمسال اول

تور آموزشی فوق العاده ویژه دانشجویان ورودی سال 88 نیمسال اول

کتابخانه مرکزی در نظر دارد که برای آن دسته از دانشجویان ورودی نیمسال اول سال 88 که در ترم گذشته در تور آموزشی شرکت ننموده اند تور آموزشی در تاریخ6/12/88 ساعت 10 تا 12 برگزار نماید.

این دانشجویان لازم می باشد که از طریق سایت دانشگاه جهت شرکت در تور، ثبت نام نمایند.

فرم ثبت نام

3-      تور آموزشی کتابخانه مرکزی ویژه دانشجویان ورودی سال 88 نیمسال دوم

کتابخانه مرکزی تور آموزشی ویژه دانشجویان ورودی سال 88 نیمسال دوم را برگزار می نماید.

کتابخانه مرکزی در نظر دارد در ادامه برنامه های آموزشی ویژه کاربران به منظور آشنایی دانشجویان ورودی سال 88 نیمسال دوم تور آموزشی بر اساس برنامه زمانی ذیل برگزار نماید. لازم بذکر می باشد که شرکت در تور آموزشی برای کلیه دانشجویان ورودی سال 88 الزامی بوده و عضویت دانشجویان در کتابخانه های دانشگاه با ارائه گواهی تور آموزشی امکان پذیر خواهد بود.

ایام هفته

ساعت 10-8