تأمین اعتبار کامل پروژه های مصوب سفر رهبر معظم انقلاب در حوزه سلامت

هیأت مسئول پروژه های سفر رهبر معظم انقلاب به کرمانشاه عصر روز یکشنبه یازدهم مرداد ماه از دو پروژه بزرگ بیمارستان سوختگی و کلینیک جامع دانشگاه بازدید کرد.

در این بازدید که ریاست دانشگاه، معاونت توسعه مدیریت و منابع و رؤسای سازمان های مدیریت و برنامه ریزی و مسکن و شهرسازی حضور داشتند هیأت مراحل مختلف پروژه را مورد بررسی و بازدید قراردادند و  ضمن ابراز رضایت از روند کار و چگونگی انجام و تکمیل نهایی این پروژه ها دستور تأمین و پرداخت اعتبار کامل این پروژه ها را صادر کردند.

گفتنی است بیمارستان سوختگی با 50% درصد پیشرفت فیزیکی  در محوطه بیمارستان امام رضا (ع) قرار دارد که با 50 تخت از جمله 10 تخت ویژه برابر آخرین امکانات و تکنولوژی روز دنیا در عرصه ساخت و تجهیز درحال اجراست که در پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.