نخستین رویداد کشوری کارآفرینی حوزه سلامت در کرمانشاه برگزار می گردد

نخستین رویداد کشوری کارآفرینی حوزه سلامت از تاریخ 10 الی 14 شهریور 94 در کرمانشاه برگزار می گردد.

این رویداد که با عنوان اینوتک (مخفف ایده پردازی،نوآوری، توانمند سازی و کار تیمی ) برگزار می شود از دو بخش تشکیل شده است:

1- برگزاری کارگاه­های آموزشی کاربردی جهت آشنایی مخاطبان با نحوه راه اندازی کسب وکار

2- انجام کار تیمی بلافاصله پس از برگزاری کارگاه های آموزشی

شرکت کنندگان این رویداد، اعضای بنیاد ملی نخبگان که شامل برندگان مدال های المپیادهای جهانی و کشوری، رتبه های برتر کنکور ، دانش آموختگان دانشگاه های برتر و کارآفرینان کسب و کارهای کوچک و موفق می باشند.

15 نفر از صاحبان صنایع در حوزه دارو، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی و گیاهان دارویی در این رویداد در یک پنل کاربردی به بیان یک یا دو مشکل مشخص در کارخانه یا کسب وکار خود می پردازند سپس شرکت کنندگان ( اعضای بنیاد ملی نخبگان ) در طی 5 روز همزمان با حضور در کارگاه های آموزشی کاربردی با انجام کار تیمی مشکل مورد نظر را حل و در پایان رویداد به صاحبان صنایع عرضه می کنند و صاحبان صنایع می توانند با توجه به نیاز خود انتخاب کنند.

لازم به ذکر است این امکان وجود دارد که شرکت کنندگان ایده های خود را نیز می توانند ارائه کنند و تمهیداتی اندیشیده شده است که سرمایه گذاران نیز امکان سرمایه گذاری بر روی ایده ها را دارند و هم چنین از کارآفرینان موفق دعوت شده است که تجربیات خود را با شرکت کنندگان به اشتراک بگذارند.

این رویداد با توجه به وجود نیروهای توانمند و با استعداد داخلی و رویکرد جدید دانشگاه ها در جهت حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و نیز ضرورت کار تیمی این رویداد فرصت لازم را برای محققان و نوآوران فراهم نموده است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را ببینند.