وزیر مسکن و شهرسازی : بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی خردادماه افتتاح می شود.

وزیر مسکن و شهرسازی در جریان بازدید از بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی اعلام کرد: این بیمارستان باید فروردین سال آینده جهت تجهیز به دانشگاه علوم پزشکی تحویل موقت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، مهندس علی نیکزاد اظهار داشت: مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان هم اعلام کرده اند تا ابتدای خرداد کار تجهیز بیمارستان به اتمام می رسد.

وی سوم خرداد ماه سال آینده را زمان افتتاح بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی اعلام کرد.

.... شروع ساخت بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی به سال 1354 بر می گردد از سال 1354 تا 1377 اسکلت این پروژه تکمیل شد. سال 1386 همزمان با سفر اول رییس جمهور و هیات دولت به استان کرمانشاه عملیات مقاوم سازی اسکلت و سازه این بیمارستان در دستور کار وزارت مسکن قرار گرفت.

کل اعتبار هزینه شده برای این بیمارستان تا بهمن امسال حدود 95 میلیارد ریال می باشد.

هم اکنون این پروژه بیمارستانی با زیر بنا حدود 13 هزار متر مربع، 96 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی بیمارستان تخصصی کودکان است و دارای 100 تخت نرمال و 18 تخت مراقبت های ویژه خواهد بود.