بازدید دبیر ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد دانشگاه

بازدید دبیر  ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد دانشگاه
با حضور دبیر ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه رازی، توانمندی ها و پتانسیل های حوزه گیاهان دارویی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر عصاره در این نشست  به لزوم تقویت شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت : کرمانشاه از نظر فعالیت در زمینه پژوهش و تولید گیاهان دارویی بسیار فعال است.

وی تجاری سازی را حلقه گمشده پژوهش و تولید عنوان کردو دستاورد ها و توانمندی های مرکز رشد را قابل توجه دانست  و قول مساعد داد جهت همکاری و رفع مشکلات فناوران مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه اقدامات لازم انجام شود.

شرکت کنندگان در این جلسه به طرح مسائل و مشکلات خود در این حوزه پرداختند و مقرر شد، لیست کلیه اعضاء شرکت کننده به همراه پروپوزال طرح و مشکلات آنها از سوی مرکز رشد دانشگاه به ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال گردد.