راه اندازی خدمات موتورسیکلت اورژانس(موتورلانس) برای اولین بار در غرب کشوردر کرمانشاه

همزمان با بازگشایی مدارس و افزایش سفرهای درون شهری و با پیگبریهای مسئولین مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، خدمت رسانی موتورلانسها در سطح شهر کرمانشاه به صورت پایلوت آغاز شد.

دکتر مدرسی ضمن اعلام این خبر خاطر نشان کرد، در ساعات اوج ترافیک و در سه نقطه ی پر رفت و آمد شهر کرمانشاه، موتورلانسهای اورژانس 115 کرمانشاه، آماده ی ارائه ی خدمات فوریتی به هموطنان هستند.

رئیس مرکز مدیریت و حوادث فوریتهای پزشکی افزود: موتورسیکلت اورژانس با هدف دسترسی سریع به بیماران و مصدومان و انجام اقدامات اولیه درمانی با توجه به شرایط شلوغ و پرازدحام کلان شهرها طراحی و تجهیز شده است. وی در ادامه گفت:  با توجه به کمبود آمبولانس و تعداد زیاد تماسهایی که احتمال اورژانسی بودن آنها کم است ، می­توان به منظور کاهش بار عملیاتی و جلوگیری از استهلاک آمبولانسها و کاهش هزینه­ ها از موتورلانس های اورژانس استفاده کرد.

دکتر مدرسی گفت: هدف از بکارگیری موتورلانس استقرار در میادین شلوغ و همچنین شرایط بحران و حوادث پرتلفات است.