نزدیک به 170 هزار دانش آموز کرمانشاهی در برابر پوسیدگی دندان مقاوم می شوند

دکتر محمدرضا فرخی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عمل وارنیش فلوراید (مقاوم سازی دندان) بر روی دانش آموزان شش تا 14 سال در مقاطع ابتدایی انجام می شود.
وی با تاکید براینکه پرونده الکترونیکی این تعداد دانش آموز در دست تکمیل است اظهار کرد: وارنیش فلوراید در سال جاری در دو مرتبه انجام می شود.
این مسئول ادامه داد: مقاوم سازی دندان همه دانش آموزان در مهر و آبان ماه انجام می شود و فروردین و اردیبهشت ماه فرصتی دیگر برای تداوم و انجام این مقاوم سازی در برابر پوسیدگی است.
به گفته فرخی، انجام وارنیش فلوراید دو بار در سال موجب مقاوم شدن 50 تا 60 درصدی دندان دانش آموز در برابر پوسیدگی خواهد بود.
مدیر گروه بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت کرمانشاه وارنیش فلوراید را عاملی برای استحکام مینای دندان عنوان کرد و افزود: فیشور سیلندر(شیاربندی دندان) در مراکز درمانی و بهداشتی استان انجام می شود.
به گفته وی در این عمل دندان با استفاده از ماده ای پوشانده می شود تا مانعی برای ذخیره شدن غذا در آن شود.
اجرای طرح ملی تحول سلامت دهان و دندان با دستور وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از 23 فروردین سال جاری آغاز شد.
مادران باردار و کودکان زیر 14 سال گروه هدف این طرح هستند که خدمات لازم را به صورت رایگان دریافت می کنند.