افزایش چهار برابری پهنای باند اینترنت دانشگاه

پهنای باند اینترنت دانشگاه از میزان 40 مگابیت بر ثانیه به 155 مگابیت بر ثانیه افزایش یافت.

در ادامه برنامه های مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در زمینه بهبود وضعیت اینترنت و تأکید ریاست دانشگاه بر لزوم انجام این مهم و انجام مراحل اداری و آماده سازی زیرساخت های مورد نیاز،پهنای باند اینترنت دانشگاه به 4 برابر افزایش یافت.

مهندس یعقوبی در این خصوص گفت: با اجرای این طرح شاهد بهبود چشمگیری در سرویس اینترنت دانشگاه خواهیم بود و دانشگاه علوم پزشکی اولین ارگان در سطح دولتی است که مستقیم و بدون واسطه نسبت به عقد قرار داد با شرکت ارتباطات زیر ساخت جهت استفاده از سرویس اینترنت اقدام نموده است.

مدیر آماروفناوری اطلاعات دانشگاه اتصال کلیه مراکز  آموزشی، بهداشتی و درمانی تابعه در شهر کرمانشاه از طریق فیبر نوری به ستاد دانشگاه را از دیگر برنامه های در دست اجرا این مدیریت عنوان کرد و افزود: به زودی با انعقاد این قرارداد، وارد فاز عملیاتی آن خواهیم شد .