جشن آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود برگزار می شود

جشن  آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود برگزار می شود

معاون فرهنگی دانشجویی از آمادگی این معاونت در ارائه خدمات به دانشجویان جدیدالورود در آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
دکتر رضا علی بخشی که در حاشیه بازدید از ثبت نام و پذیرش دانشجویان جدیدالورود صحبت می کرد با اشاره به اینکه امسال برنامه های متنوعی برای استقبال از دانشجویان جدیدالورود در رشته های مختلف داریم گفت :
امسال نیز طبق سنوات گذشته ، جشن آغاز سال تحصیلی در یک اردوی دو روزه در مجتمع تفریحی سیاحتی شهرستان صحنه که از خوش آب و هوا ترین شهرستانهای استان کرمانشاه است برگزار خواهد شد .

وی در ادامه افزود: همکاری کانون ها و تشکلهای دانشجویی در برپایی این جشن بزرگ فضای متفاوتی نسبت به سالهای قبل ایجاد خواهد کرد که در آن  فرصت توسعه و عضو گیری از دانشجویان جدید را نیز پیدا خواهند کرد .
دبیر شورای فرهنگی دانشگاه در خصوص برگزاری این اردوی دو روزه گفت : جنگ های شبانه ، نشست های روانشناسی ، جلسه توجیهی با روسای دانشکده ها ، مسابقات ورزشی، مسابقات فرهنگی ،بازدید از غرفه دستاوردهای فرهنگی کانون ها و تشکل ها ، تقدیر از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی - نور افشانی و رصد ستارگان از برنامه های متنوع این همایش توجیهی خواهد بود.