معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر رسول دیناروند در همایش مدیران آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو سراسر کشور از تلاش مدیریت و کلیه همکاران این مرکز در ارتقاء توانمندی کنترل کیفیت فرآورده های روغن تقدیر به عمل آورد.

دکتر رسول دیناروند در همایش مدیران آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو سراسر کشور که در گیلان برگزار شد از تلاش مدیریت و کلیه همکاران این مرکز در ارتقاء توانمندی کنترل کیفیت فرآورده های روغن تقدیر به عمل آورد.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو کرمانشاه گفت: از ویِژگی های این مدیریت تصویب و راه اندازی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی ها است که مدتی است  فعالیت تحقیقاتی خود را در حوزه روغن و چربی و برخی مواد خوراکی شروع کرده است.

دکتر مجید محمودی با قدردانی از زحمات همکاران خود در این مدیریت افزود: به طور کلی همکاران تلاشگر این واحد بسیار  به مسئله کنترل مواد غذایی و آرایشی ، بهداشتی حساس هستند و خوشبختانه دستاوردهای خوبی را هم  به دست آورده اند. اما برآنیم که به یاری خدا و تلاش همکاران به توانمندسازی هرچه بیشتر این مدیریت در حوزه مواد غذایی، آشامیدنی،‌آرایشی و بهداشتی به ویژه روغن بپردازیم .