نقد هدیه ای است که می توانید به دوست خود تقدیم کنید

آنچه از روایات دینی و تجربیات بشری برمی آید این است که فرصت ها ماندگار نیست و انسان باید قدر فرصت هایی را که خداوند به او عطا کرده بداند و از آن به خوبی استفاده کند.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: باید برای استفاده از زمان مدیریت و برنامه ریزی کرده و از این برنامه استفاده نمود.

حجت الاسلام والمسلمین افشار با اشاره به اینکه انسانها به اندازه اندیشه شان بزرگ هستند از دانشجوان خواست تا اندیشه خود را سامان دهند و با تقویت آن خود را بزرگ کنند.

وی که در جمع دانشجویان جدیدالورود سخن می گفت افزود:مقام معظم رهبری از جوانان سه چیز می خواهند و آن تحصیل ، تهذیب و ورزش است که باید با این سه عامل آینده خود را سامان دهند.

افشار تقسیم زمان را به بخش هایی براساس روایت ائمه تقسیم کرده و گفت: بخشی از زمان را برای ارتباط گیری با خدا صرف نموده ، بخشی را برای امرار معاش زندگی روزمره ، بخشی از روز خود را در دقت در امور و بخشی از زمان را با دوستانی که شما را نقد می کنند سپری کنیم و بخشی را صرف لذت بردن حلال از زندگی نمائیم .

وی نقد را هدیه ای دانست که دوستان می توانند به دوستان هدیه کنند و این مهم را برای پیشرفت ضروری دانست.