تکذیب خبر منتشره در برخی سایتها درخصوص دانشجوی محجبه

به دنبال درج مطلبی در برخی سایتها در مورد دانشجوی محجبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن ارسال تکذیبیه ای به سایت منتشر کننده ،این خبر را تکذیب نمود.

متن نامه بدین شرح است:

مدیر محترم سایت مرصاد نیوز

سلام علیکم

با احترام و عنایت به انتشار خبری در آن رسانه با عنوان « اخراج دانشجوی محجبه از کلاس به جرم پوشیدن چادر " در دانشکده پزشکی این دانشگاه ، ضمن تقدیر از توجه آن سایت به موضوع ارزشمند حجاب و عفاف به اطلاع می رساند :  بنابر اعلام ریاست محترم دانشکده پزشکی تا به امروز هیچکدام از کلاس های عملی آزمایشگاهی در این دانشکده تشکیل نگردیده است و زمان آغاز برگزاری این کلاس ها از هفته آینده می باشد.لذا بروز این اتفاق عملاً غیر ممکن بوده وخبر مربوطه تکذیب می گردد.

خواهشمند است دستور فرمایید این تکذیبیه جهت تنویر افکار عمومی در اسرع وقت درآن سایت درج گردد.