اخبار

آب معدنی های تولید شده در کرمانشاه سالم است

آب معدنی های تولید شده در کرمانشاه سالم است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فعالیت پنج واحد تولید آب معدنی در کرمانشاه خبر داد و گفت: آب های معدنی تولید شده در این شهر مشکل نداشته و سالم است.

 به گزارش خبرنگار ایرنا محمود میرمعینی روز سه شنبه در نشست خبری در آستانه روز جهانی غذا در کرمانشاه برگزار شد افزود: در هنگام خرید محصولات سلامت محور باید به برچسب اصالت کالا توجه شود.

میرمعینی تصریح کرد: هر ماده غذایی فرآوری شده باید علاوه بر آرم سازمان غذا و دارو، سیب سلامت و درج شماره دارای تاریخ تولید و انقضا باشد.

وی تصریح کرد: آبلیموی تولیدی دیگر استان ها به هنگام ورود به کرمانشاه در سطح عرضه نمونه برداری شده و نتایج آزمایش آن به ارگان های مربوطه اعلام می شود.

وی گفت: روز جهانی غذا فرصتی برای برنامه ریزی به سمت داشتن غذایی سالم و کافیست و به همین منظور نظارتی مستمر بر همه تولیدات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با همکاری تعزیرات حکومتی، معاونت بهداشتی و سازمان صنعت و معدن وجود دارد.

روز جهانی غذا 16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه است.

۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید