دکتر علی بخشی از رضایت بالای دانشجویان از همایش توجیهی خبر داد

درصد بالایی از دانشجویان دانشگاه از برگزاری همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود اظهار رضایت کردند.

معاون فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: طی نظر سنجی های انجام شده 80 درصد دانشجویان از برخورد مسئولان برگزاری ، 75 درصد از میزان تسلط ارائه دهندگان و سخنرانان و 73 درصد از امکانات جانبی و تغذیه اظهار رضایت کردند.

دکتر رضا علی بخشی با اعلام اینکه در تمامی شاخص ها از جمله پاسخگویی به نیازهای دانشجویی ، سرویس ایاب و ذهاب ، محتوای غرفه ها و کارگاه های برگزار شده دانشجویان بیش از 50 درصد رضایت خود را اعلام نموده اند افزود: در مجموع 23 درصد دانشجویان با عنوان عالی ، 45 درصد با عنوان خوب ، 21 درصد باعنوان متوسط حدود 10 درصد با عنوان ضعیف این همایش را ارزیابی نمودند.

دکتر علی بخشی زمینه های ایجاد یک خاطره شیرین در بدو شروع دانشجویی ، فراخوان همکاری ، استعداد یابی ، عضو گیری انجمن ها و کانون ها ، سپردن کار به دانشجویان را از جمله اهداف برگزاری این نشست توجیهی عنوان کرد.

وی با تشریح هدف اصلی دانشجویان که همان تحصیل علم و نیز تعالی فردی و اجتماعی ، قرائت عمومی میثاق نامه و نیز معرفی دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی را به هدف الگوسازی از جمله برنامه های این همایش برشمرد.