نشست مشترک مجمع نمایندگان استان و هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد

نشست مشترک مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و هیأت رئیسه دانشگاه صبح امروز در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

ریاست دانشگاه در این جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری محرم به تقدیر از وکلای محترم مردم در مجلس شورای اسلامی برای توجه ویژه آنها به مقوله سلامت و نیز اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت پرداخت و حضور آنها در دانشگاه را فرصت مغتنمی برای دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان دانست تا مسایل خاص این حوزه را به سمع و نظر آنها برسانند.

دکتر حسین کریم با اشاره به انجام همزمان 200پروژه در استان توسط دانشگاه برای ارتقای سلامت منطقه ، ارتقای رضایتمندی مردم از نظام را هدف نهایی سیستم بهداشت و درمان دانست و ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت های نمایندگان محترم از دانشگاه شاهد ارتقای هرچه بیشتر مقوله سلامت در منطقه باشیم.