دانشگاه تعامل سازنده ای با نمایندگان دارد

دانشگاه تعامل سازنده ای با نمایندگان دارد و امیدواریم این تعامل برای دیگر دستگاه های اجرایی هم بعنوان سرمشقی قرار گیرد تا با تعامل دولت و مجلس  شاهد رفع مشکلات مردم باشیم.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی با بیان مطالب فوق افزود: دانشگاه علوم پزشکی توانسته است سیستم بسیار مناسبی برای تعامل با نمایندگان راه اندازی کند که منجر به اطلاع سریع نمایندگان از مسایل دانشگاه و نیز تلاش آنها برای رفع این مشکلات شده است.

محمد ابراهیم محبی با اشاره به دغدغه تمام نمایندگان استان برای بهبود هرچه بیشتر سلامت مردم گفت: طرح تحول سلامت توانسته است بسیاری از مسایل پیش روی سیستم بهداشت و درمان را حل کند.

وی همچنین خواستار ارایه طرح های مدون از طرف دانشگاه به مجمع نمایندگان استان شد تا آنها بتوانند بصورت هماهنگ تری نسبت به پیگیری امور مربوط به دانشگاه اقدام نمایند.

محبی همچنین از تلاش گسترده تیم مدیریتی دانشگاه برای ارتقای سلامت مردم تقدیر کرد.