مدیران و مسئولان دانشگاه باز هم به شور نشستند

دکتر نوری زاد:مدیران دانشگاه همت مضاعف و کار مضاعف را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

مسئولان ،معاونین و مدیران مجموعه دانشگاه امروز در ورک شاپ بوستان گردهم آمده اند و درحال گفتگو در خصوص امورات جاری دانشگاه هستند.دکتر نوری زاد در ابتدای این نشست ضمن تقدیر از زحمات کلیه نیروهای دانشگاهی که در ایام نوروز برای سلامت مردم کوشیدند به کسب رتبه اول از سوی دانشگاه در خدمت رسانی به میهمانان نوروزی استان  اشاره کرد و خواستار کار مضاعف و همت مضاعف آنان در سال جدید شد. ریاست دانشگاه با اشاره به برقراری نظام حاکمیت بالینی در بیمارستان ها خواستار طراحی سیستم بر اساس رضایتمندی بیمار، در دسترس بودن مدیران بیمارستان ها و فعالیت بیشتر کمیته های عفونی بیمارستان ها شد . وی با اشاره به شرایط پژوهشی در دانشگاه و مقایسه آن با کل کشور خواستار همکاری بیشتر اعضای هیئت علمی برای انجام تحقیقات گسترده شد. دکتر نوری زاد همچنین بصورت ویژه از دکتر جوکار بعنوان مدیر اجرایی نمایشگاه پارک سلامت تقدیر کرد. دکتر شکیبا نیز در این نشست گزارشی از وضعیت بودجه دانشگاه در سال 88 ارایه کرد و با مقایسه آن با بودجه سال 89 از وضعیت مالی دانشگاه ابراز رضایت نمود.این نشست در بوستان دانشگاه کماکان در حال برگزاری است.

۳۰ فروردین ۱۳۸۹ ۱۰:۳۹