معاون امور بهداشتی دانشگاه:بیماری آنفولوآنزای فصلی در استان کرمانشاه نگران کننده نیست

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه اعلام کرد که بیماری آنفولوآنزای فصلی که در کشور شایع شده در کرمانشاه نگران کننده نیست.

به گزارش ایرنا دکتر ابراهیم شکیبا روز چهارشنبه در نشستی خبری که در مرکز بهداشت استان برگزار شد با تاکید بر اینکه این بیماری تاکنون تلفاتی در استان کرمانشاه نداشته افزود: برخلاف شایعات مطرح شده این نوع انفولانزا هیچ ارتباطی با نوع خوکی و پرندگان ندارد و این موارد در کشور مشاهده نشده است.
وی اظهار کرد: در صورتی که مردم موارد بهداشتی را رعایت کننده از شیوع بیماری جلوگیری خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: رعایت آداب تنفسی، خودداری کردن از روبوسی و دست دادن بیماران با افراد سالم، استراحت بیماران در منزل و اجتناب از حضور در اماکن شلوغ از جمله موارد ضروری در کنترل این بیماری است.
شکیبا افزود: این بیماری می تواند برای زنان باردار سالمندان، کودکان، بیماران قلبی و تنفسی خطرناک باشد.
وی در خصوص تزریق واکسن انفولانزا نیز گفت: با توجه به تاثیر این واکسن پس از پنج هفته، تزریق آن در شرایط کنونی به مردم توصیه نمی شود.
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه یادآور شد: از ابتدای فراگیر شدن موج انفولانزا در کشور تا امروز 9 نفر در استان به این بیماری مبتلا شده اند که همگی بهبود پیدا کرده اند.