مراسم تقدیر و معارفه معاونت های درمان، توسعه و امور بهداشتی دانشگاه برگزار شد

مراسم تقدیر و معارفه معاونت های درمان، توسعه و امور بهداشتی دانشگاه با حضور جمع کثیری از همکاران دانشگاه در سالن آمفی تئاتر طالقانی برگزار شد .

در این مراسم از زحمات دکتر حمیدرضا شتابی، دکتر علیرضا احمدی و دکتر ابراهیم شکیبا تقدیر شد و بترتیب آقایان دکتر سید قاسم میربهاری بعنوان معاون درمان ، دکتر قباد محمدی بعنوان معاون توسعه و دکتر ابراهیم شکیبا بعنوان معاون امور بهداشتی معرفی شدند.

ریاست دانشگاه در این مراسم از همکاری این معاونان در زمان تصدی مسئولیت تقدیر کرد وگفت با آغاز دولت تدبیر و امید و اجرایی شدن طرح تحول سلامت حجم فعالیت ها در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بسیار افزایش یافته و همکاران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه علاوه بر انجام امور مربوط به این طرح پروژه های زیادی را هم برای تسریع در روند توسعه بهداشت و درمان در استان پیش گرفته اند که مدیریت آنها فشار بسیار زیادی را برمجموعه دانشگاه وارد می کند.

دکتر حسین کریم ضمن تشریح فعالیت این معاونت ها  از زحمات آنها تقدیر کرد.

در پایان این مراسم هدایایی از سوی مدیریت دانشگاه ونیز جمعی از همکاران به دکتر شتابی، دکتر احمدی و دکتر شکیبا اهدا شد.