اساس کار گزینش جذب نیروی متعهد و توانمند جهت خدمت درعرصه سلامت جامعه است

اساس کار گزینش جذب نیروی متعهد وتوانمندودلسوز جهت خدمت درعرصه سلامت جامعه است .

مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با روابط عمومی به مناسبت 15 دی ماه و صدور فرمان امام در خصوص گزینش، با اشاره به این مطلب فعالیت هسته های گزینش در کشور را بر اساس قانون و اصول وضوابط حاکم برگزینش وبا هدف جذب نیروی متعهد ودلسوز برای ارائه خدمت مطلوب تر به شهروندان  درواحد های مختلف مرتبط با عرصه سلامت خواند وتاکید کرد خواسته وانتظار  شهروندان ارائه خدمت توسط نیرو های خدمتگذار می باشد.

حسین فرهادی با اشاره به فرارسیدن سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل هسته های گزینش در 15 دیماه سال 61 تاسیس این نهاد را ناشی ازحساسیت بالا ودقت نظر امام راحل (ره) برای ایجاد گزینشی سالم دانست و رعایت ضوابط ومعیارها در گزینش همراه با رأفت اسلامی  را تضمین کننده انجام این امر خطیر دانست .

فرهادی با تاکید براین موضوع که گزینش یک امر لازم ، ضروری وقانونمند است ، کارگزاران گزینش با جذب نیروی شایسته  برای دفاع از  حقوق مردم و ارزشهای نظام  با پایبندی به شرع وقانون عمل می کنند. وی خاطر نشان کرد : به فرموده امام راحل میزان حال فعلی افراد است ملاک کار در گزینش را وضع فعلی افراد دانست .

وی بروز اشتباه در عملکرد مجریان گزینش را امری محتمل دانست و افزود:  درقانون گزینش  برای حفظ حقوق داوطلب مکانیزم تجدید نظر خواهی طراحی شده که بر اساس آنها پرونده افراد درمراحل اول ودوم تجدید نظر وهمچنین دیوان عدالت اداری  قابل بررسی است .

مدیر هسته گزینش درادامه  اشاره ای به آمار عملکرد هسته گزینش دانشگاه درسال جاری داشتند وعنوان کرد طی ده ماه گذشته  توسط معاونت محترم توسعه دانشگاه تحت عناوین مختلف ،تبدیل وضعیت استخدامی  به رسمی قطعی ،رسمی آزمایشی ،استخدام پیمانی ،پیام آوران بهداشت وسایر مشمولین قانون گزینش بیش از 1500 نفر به گزینش معرفی وفرآیند گزینش از قبیل تشکیل پرونده ،تحقیقات ،مصاحبه ،استعلام وصدوررای  درمورد آنان انجام شده است .

فرهادی درپایان متذکر شد گزینش با تکیه برقانون ورعایت جوانب شرعی همراه با عطوفت اسلامی  درخصوص تائید صلاحیت مشمولین قانون گزینش به وظایف  خود عمل می کند و یادآوری کردند گزینش همیشه برای انجام مطلوب تر فرایند تائید صلاحیت از نظرات وپیشنهادات  همکاران شاغل دردانشگاه استقبال خواهد کرد .

۱۵ دی ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳