آنفلوآنزا کماکان در استان جولان می دهد

با وجود فروکش کردن موج شدید آنفلوآنزا در کشور و استان کرمانشاه این بیماری کماکان در استان جولان می دهد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه با اعلام این مطلب به روابط عمومی دانشگاه گفت: هنوز هم آمار ابتلا به این بیماری در سطح استان بالاست و شهروندان می بایست نکات ایمنی را در مواجهه با این بیماری رعایت کنند.

دکتر ابراهیم شکیبا افزود: خوشبختانه امسال  به دلیل همراهی خوب شهروندان با توصیه های کارشناسان بهداشتی آمار مرگ و میر کمتری را بدلیل آنفلوآنزا در استان شاهد بوده ایم که خود اتفاق بسیار مثبتی است.

وی از شهروندان خواست ضمن رعایت خونسردی همچنان توصیه های بهداشتی را در مواجهه با این بیماری جدی بگیرند و تا حد امکان به عیادت بیماران نروند، از روبوسی و دست دادن پرهیز کنند، بصورت مداوم دست و صورت خود را با آب و صابون بشویند و در صورت بروز نشانه های بیماری به پزشک مراجعه کنند واز مصرف خودسرانه دارو پرهیز نمایند و مراقبت خود از افراد در معرض خطر (کهنسالان، کودکان، مادران باردار و افراد دارای بیماری های مزمن) را تشدید کنند.