تاکید اعضای شورای دانشگاه بر افزایش رشته های تخصصی و فوق تخصصی

نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح روز سه شنبه 22 دیماه در مرکز مطالعات و توسعه آموزشی علوم پزشکی برگزار گردید.

در این نشست گزارش راه اندازی مرکز مهارت های بالینی مطرح گردیده و به دلیل تلاش مستمر برای راه اندازی سریع این مرکز و برگزاری نخستین آزمون مهارت های دانشجویان پزشکی استانهای کرمانشاه و ایلام از دست اندرکاران تقدیر شد.

ارائه گزارش فعالیت دانشگاه برای فرایند تصویب قطب آموزشی غرب کشور و اقدامات انجام شده در استان  و راه اندازی دببرخانه منطقه 3 آمایشی کشور در کرمانشاه ،بررسی درخواست های دانشکده ها و برنامه ریزی برای راه اندازی رشته های تخصصی بیشتر از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود .

همچنین بررسی نیازهای جمع بندی شده در دانشکده ها جهت فراخوان آتی جذب اعضای هیات علمی ، چگونگی همکاری اعضای هیات علمی با سایر دانشگاهها ، بررسی روند تخلیه مرکز بهداشتی درمانی حاج دایی و راه اندازی کلینیک تخصصی ، آموزشی و تحقیقاتی پوست در این مرکز در نشست شورای دانشگاه مطرح و پس از تبادل نظر تصمیم های لازم اخذ شد.