حمایت مرکز رشد دانشگاه از کنگره بن المللی توسعه اقتصادی

کنگره بین المللی توسعه روابط اقتصادی و فناوری درحوزه سلامت با مشارکت مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با محوریت کشورهای اسلامی برگزار می گردد.

این کنگره بین المللی از تاریخ  1 تا 3 اسفند ماه 1394 در  محل سالن همایش های بین اللملی سازمان  صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران - تهران برگزار خواهد شد.

محور اصلی کنگره فراهم ساختن مناسبترین فضا برای معرفی توانمندیها و پتانسیل های منحصر بفرد فعالان حوزه سلامت کشورهای اسلامی و رونق اقتصادی و فناوری در حوزه سلامت جهان اسلام می باشد.

امید است با برپایی این کنگره بین المللی که صحنه هنر نمایی ملت های اسلامی در ارتباط با تبادل دانش و فن آوری، کالا، خدمات و آینده نگری است علاوه بر حضور سفرا و رایزنان بازرگانی و مدیران اجرایی، تولیدکنندگان و صادر کنندگان برتر کشورهای اسلامی شاهد حضور موثر همه دست اندرکاران و فعالان این حوزه باشیم.

علاقه مندان جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن : 08338214398 تماس و یا به آدرس وب سایت کنگره بین المللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت مراجعه نمایند.

۲۸ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰