درگذشت دانشجوی داروسازی دانشگاه + پیام تسلیت رییس دانشگاه

پدرام فلاح دانشجوی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درگذشت.

فلاح متولد سال 1372 بود و از سال 1392 در رشته داروسازی مشغول به تحصیل شده بود.

دوستان و اساتید وی او را بعنوان دانشجویی سخت کوش ، با اخلاق و فعال در کمیته های مختلف بخصوص کمیته تحقیقات دانشجویی معرفی می کنند.

مراسم بزرگداشت آن مرحوم امروز سه شنبه در تالار مسجد امام حسین (ع) واقع در چهار راه هلال احمر از ساعت 14 لغایت 15/30 برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تسلیت به خانواده، دوستان، همکلاسی ها و اساتید پدرام ، از خدای بزرگ علو درجات را برای این تازه درگذشته خواستار است.

بدین مناسبت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با صدور پیام تسلیتی درگذشت آن مرحوم را به بازماندگان تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است.

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تاسف بار درگذشت مرحوم پدرام فلاح دانشجوی رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مایه تاسف و تاثر اینجانب گردید.

درگذشت جوانان به ویژه جوانی که به قصد خدمت پای در راه کسب وعلم و دانش نهاده ، بسیار سخت و دشوار است. برخود لازم می دانم ضمن عرض تسلیت به همکار ارجمند جناب آقای دکتر تیمور فلاح  پدر آن مرحوم ، خانواده داغدار و بازماندگان به ویژه اساتید گرامی ، دانشجویان عزیز و دوستانش ، غفران و رحمت را برای آن جوان سفرکرده از خداوند منان مسئلت نمایم.

همچنین از درگاه پروردگار مهربان می خواهم صبر بر این مصیبت جانکاه را به خانواده متوفی عطا فرماید.

دکتر حسین کریم

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه