افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده داروسازی در آزمون phd

دانشجویان دانشکده داروسازی در آزمون PhD سال جاری خوش درخشیدند تا برگ زرین دیگری بر مجموعه افتخارات دانشکده داروسازی افزوده شود.

براساس نتایج اعلام شده آقایان و خانم ها بهزاد شهبازی در رشته بیوتکنولوژی انستیتو پاستور تهران ،امین نوروزی در رشته شیمی دارویی دانشگاه شهید بهشتی،آرش نظرپور در رشته شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،آرام فرجی در رشته شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرحناز احمدی در رشته سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،نرگس زندیه مدیریت و اقتصاد دارویی. دانشگاه تهران،محمد طاهر بهرامی در رشته فارماکولوژی دانشگاه شهید بهشتی، شایسته غیبی در رشته بالینی دانشگاه علوم پزشکی ساری و عاطفه موسوی در رشته مدیریت و اقتصاد دارو دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شدند.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به این دانشجویان و نیز پرسنل زحمتکش دانشکده داروسازی تبریک می گوید.