ارتقاء خدمات بهداشت و درمان زندانیان کرمانشاه

مدیرکل زندان های کرمانشاه از امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی با هدف ارتقاء وضعیت بهداشتی و درمانی زندانیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اژدر اسدبگی با اشاره به سیاست کاهش آمار جمعیت کیفری زندانیان و نقش موثر آن بر بهبود و ارتقاء وضعیت زندانبانی، لزوم توجه بیش از پیش به حفظ سلامت روحی و روانی این قشر در معرض آسیب را تشریح کرد.

وی در نشست مشترک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در محل ستاد اداره کل زندان ها برگزار شد، مشکلات مربوط به حوزه بهداشت و درمان زندانیان را برشمرد و اجرای مفاد تفاهم نامه همکاری را لازمه رفع موانع و بهبود خدمات بهداشتی و درمانی زندانیان دانست.

معاونین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه این نشست برنامه‌های انجام شده در زندان مرکزی و مجتمع حرفه آموزی زندان‌های استان در راستای حفظ سلامت زندانیان را مطلوب ارزیابی و آمادگی حوزه‌های مرتبط با هدف ارائه خدمات مطلوب در چارچوب تفاهم‌نامه همکاری به زندانیان را اعلام کردند.