اسامی برگزیدگان مسابقه قانون اساسی اعلام شد

اسامی نفرات برتر مسابقه کتابخوانی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار گردید، اعلام شد.

در این مسابقه که با همکاری جهاد دانشگاهی و امور فرهنگی دانشگاه برگزار شده بود  به ترتیب محمد فریدونی از تحقیقات وفن آوری برنده یک ملیون و دویست هزار ریال، زهره دلاور از بیمارستان امام رضا(ع) برنده یک میلیون ریال، سید مهدی فیض جوادیان از معاونت دانشجویی فرهنکی برنده هشتصد هزار ریال، زینب دبیریان از بیمارستان امام رضا(ع) برنده ششصد هزار ریال، سودابه صیفوری برنده چهارصدهزار ریال، فاطمه حاتمی از ستاد دانشگاه برنده چهارصد هزار ریال، مریم گل عنبر از بیمارستان امام رضا برنده چهارصدهزار ریال، شیدا شیرویی از بیمارستان امام رضا برنده چهارصدهزار ریال، شاداب مختاری از ستاد دانشگاه برند چهارصدهزار ریال، پریوش دور باش از معاونت توسعه ومنابع انسانی برنده چهارصد هزار ریال، میترا اسور از ستاد دانشگاه برنده چهارصدهزار ریال و شکوفه اسور از ستاد دانشگاه برنده چهارصد هزار ریال شدند.

همکاران فق الذکر می توانند جهت دریافت جوایز خود از تاریخ 27/11/94  به  مدت یک هفته از  ساعت 10 الی 12 با ارائه کارت شناسایی و تصویر آن به دفتر جهاددانشگاهی واقع در بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره 2 دانشگاه مراجعه فرمایند.

1- نفرات اول تا چهارم به دارای امتیاز برابر بوده و نفرات برتر به قید قرعه انتخاب شده اند.
2- نفرات پنجم تا دوازدهم از بین دوازده نفر که امتیاز برابر داشته اند به قید قرعه انتخاب شده اند.