نشاط در دانشکده پیراپزشکی /تقدیر ریس دانشگاه از دکتر رضوان مدنی

ریس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست هیات ریسه از تلاش های دکتر فاطمه رضوان مدنی ریس دانشکده ، معاونان اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی تقدیر کرد .

دکتر کریم با اشاره به باید ها ونباید ها در محیط های علمی و آموزشی گفت: دانشجویان به محض ورود به دانشکده باید با فضای با نشاط و شاد برخورد کنند و امکانات باید به حدی  باشد که موجب دلگرمی دانشجویان شود نه اینکه دلسرد شود و احساس بی توجهی کنند.

وی با بیان اینکه قبلا ساختمان ، کلاس ها و امکانات این دانشکده در و ضعیت نامناسبی قرار داشت فعالیت های یک ساله دکتر فاطمه رضوان مدنی در دانشکده پیراپزشکی را مثبت دانست و گفت : انتظار اینجانب از ایشان هم آن بود که با مدیریت جهادی تحول بزرگی در دانشکده ایجاد شود که حجم فعالیت ها به ویژه فعالیت های زیر ساختی در دانشکده نشانگر همین امر است.

ریاست دانشگاه همچنین خواهان  برگزاری مراسم و جشن ها و ایجاد فضا های مناسب و امکانات مطالعه و بهره گیری از اید ه های خلاقانه برای ارتقای فضای مثبت در تمام دانشکده ها شد.