نشست مشترک مسئولان دانشگاه با اعضای شورای شهر کرمانشاه+ گزارش تصویری

عصر روز دوشنبه شانزدهم فروردین ماه جلسه ای بین رییس و تعدادی از اعضای هیات رییسه دانشگاه با اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه برگزار شد.

در این نشست دکتر حسین کریم به شرح فعالیت ها و اهداف دانشگاه پرداخت و پس از آن اعضای شورای شهر سولات و نظرات خود را مطرح و با دانشگاهیان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همکاری های دوجانبه بیشتر برای تقویت زیرساخت های داشگاه محور این مذاکرات بود و مقرر شد شورای شهر کرمانشاه با معرفی نمایندگانی فعالیت خود را در حوزه بهداشت و درمان تشدید کند.

همچنین در این نشست مقرر شدکه در خصوص پذیره ها و تعرفه های مختلف شهرداری برای آغاز احداث مراکز بهداشتی درمانی و آموزشی دانشگاه نهایت همکاری با دانشگا به عمل آید.

اعضای شورای شهر در این جلس ضمن تقدیر از فعالیت ها و برنامه های سلامت محور دانشگاه در کرمانشاه بر همراهی و حمایت کامل خود با دانشگاه تاکید کردند.