آغاز ثبت نام وام ودیعه مسکن و بنیاد علوی برای دانشجویان

آغاز ثبت نام وام  ودیعه مسکن و بنیاد علوی برای دانشجویان

با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری ودیعه مسکن متاهلی از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع ، دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 28/1/95 لغایت 2/2/95 سالجاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( قسمت خدمات الکترونیک - درخواست اینترنتی وام دانشجویی ) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند .

تذکرات:
1-در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچگونه اقدامی انجام نخواهد شد .
2-با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود .
3-زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود .
4-وام ضروری به دانشجویانی تعلق می گیرد که یکسال از تحصیل آنها گذشته باشد .
5- وام ودیعه مسکن صرفا به دانشجویان متاهل و در صورت ارایه اجاره نامه رسمی و کد رهگیری تعلق می گیرد .
6-دانشجویان بایستی پس از تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید ( مهر و امضاء) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید .

همچنین با توجه به تفاهم نامه جدید بنیاد علوی با صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان واجد شرایط می توانند از تاریخ 29فروردین لغایت دوم اردیبهشت سالجاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( قسمت خدمات الکترونیک - درخواست اینترنتی وام دانشجویی ) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند .
وام بنیاد علوی به دانشجویان زیر تعلق می گیرد:
- نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاههای کشور .
-نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی بین المللی .
-بسیجی فعال با تایید ارگان های ذیربط .
-رزمنده ( حداقل 6 ماه حضور در جبهه).
-همسر و فرزند رزمنده با حداقل 6 ماه حضور در جبهه.
-آزاده.
-همسر و فرزند آزاده .
-جانباز (حداقل 50 درصد جانبازی)
--همسر و فرزند جانباز با 50 درصد جانبازی .
-همسر و فرزند شهید .
تذکرات:
1-در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچگونه اقدامی انجام نخواهد شد .
2-زمان ثبت نام قابل تمدید نمی باشد .
3-شرایط وام در لینگ ( معاونت فرهنگی دانشجویی )  در قسمت اطلاعیه های اداره رفاه و تعاون اعلام شده است .
4-ارائه فرم درخواست الزامی است .

۲۸ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲