دختران دانشجو به اردوی فرهنگی و تفریحی امامزاده محمد رفتند

دختران دانشجو همزمان با میلاد با سعادت مولی الموحدیت امام علی (ع) به اردوی زیارتی ، فرهنگی و تفریحی امامزاده محمد رفتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی این اردوی یکروزه با حضور 80 نفر از دانشویان دختر جهت ایجاد روحیه نشاط و شادابی و تقویت بعد معنوی و اعتقادی دانشجویان برگزار گردید .

این دانشجویان در این اردو علاوه بر زیارت مرقد مطهر امامزاده محمد (ع) و بازدید از نمایشگاه حرم ،به انجام برنامه های متنوع دیگری از جمله مسابقات فرهنگی و ورزشی شامل مسابقه کتبی ، توزیع پمفلت در خصوص آشنایی با مکان زیارتی ، فرم نظر سنجی  توزیع بروشورهای  حجاب و عفاف و مسابقه طناب کشی پرداختند.

گفتنی است در این اردو یکروزه که دوم اردیبهشت ماه برگزار گردید به نفرات برتر مسابقات فرهنگی ورزشی جوایزی اهدا شد .

امامزاده محمد 4

امامزاده محمد 3