حضور کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در مدارس

به مناسبت هفته سلامت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مدارس سطح استان حاضر شده و به آموزش دانش آموزان پرداختند.

در این سلسله برنامه ها که به مناسبت هفته سلامت تدوین و اجرا شد کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور در جمع دانش آموزان در خصوص توجه چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای، تاثیر انواع مواد غذایی بر دیابت و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی برای آنان سخن گفتند.

همچنین تعداد قابل توجهی تقویم با مضمون آموزشی، تراکت و بروشورهای آموزشی در بین دانش آموزان توزیع شد و مسایقاتی از قبیل نقاشی و حرکات ورزشی و سوال و جواب نیز در بین دانش آموزان اجرا گردید.

گفتنی است این برنامه ها تا پایان هفته سلامت به صورت روزانه و هر روز در چهار مدرسه برگزار می شود.