اخبار

جشنواره غذاهای سالم در گیلانغرب برگزار شد

جشنواره غذاهای سالم در گیلانغرب برگزار شد
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، جشنواره غذاهای سالم روز دوشنبه با حضور شماری از دانش آموزان و بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس مرکز بهداشت گیلانغرب در حاشیه برپایی این جشنواره به خبرنگار ایرنا گفت: در این جشنواره 100 نفر از دانش آموزان و بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب بیش از 40 نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ، آش رشته، ترخینه، کوپه، دلمه، آش ماست و خورشت ماست به نمایش گذاشتند.
مریم فتاحی افزود: جشنواره غذای سالم با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه، تاکید بر کاهش مصرف چربی ها و نمک، استفاده از غذاهای پیش گیرنده از دیابت، ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی و با محوریت غذاهای بومی و سنتی برگزار شد.
وی اظهارکرد: پایه اصلی اتخاذ شیوه زندگی سالم تغذیه سالم است که می توان از 80 درصد از بیماری دیابت پیشگیری کرد.
رئیس مرکز بهداشت گیلانغرب بیان کرد: معرفی غذاهای متنوع، سالم و باکیفیت و استفاده از سبزی و میوه در سبد غذایی نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت اعضای خانواده دارد. 
در پایان این جشنواره 10 نفر از شرکت کنندگان رتبه برتر پخت غذاهای سالم را کسب کرده و به آنها جوایزی اهدا شد.
گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 72 هزار نفر جمعیت دارد.
۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید