شب بیستون؛ بزرگداشت اساتید دانشگاه

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم مراسم جشنی برای تقدیر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محل هتل لاله بیستون برگزار شد.

در این جشن که با حضور بیش از 800نفر از اعضای هیات علمی و خانواده هایشان برگزار شد معاون آموزشی دانشگاه به شرح پاره ای از برنامه های دانشگاه برای توسعه امر آموزش پرداخت.

دکتر فرید نجفی افزایش رشته های تخصصی، تلاش برای افزایش جذب اعضای هیات علمی و تبدیل دانشگاه به قطب آموزشی غرب کشور را از مهمترین اهداف برنامه های دانشگاه دانست.

ریاست دانشگاه نیز در این جشن تبدیل دانشگاه علوم پزشکی را به مهمترین مرکز آموزشی غرب کشور را اولویت بخش آموزش اعلام کرد و از اساتید خواست برای کسب این توفیق به کمک دانشگاه بشتابند.

گفتنی است در پایان این مراسم که با برنامه های مختلف ، در محیطی زیبا و به یادماندنی برگزار شد ،معاون عمرانی استاندار نیز حضور داشت و از اساتید پیشکسوت، اساتید نمونه بالینی، اساتید نمونه گروه های غیر بالینی،صاحبان فرایندهای برتر و ... تجلیل شد.