کارگاه آمادگی بیمارستان ها در برابر حوادث غیر مترقبه در کرمانشاه آغاز بکار کرد

با حضور معاونین دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور؛
کارگاه آمادگی بیمارستان ها در برابر حوادث غیر مترقبه در کرمانشاه آغاز بکار کرد
با حضور معاونان دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور، کارگاه آمادگی بیمارستان ها و مراکز درمانی در برابر حوادث غیر مترقبه در کرمانشاه آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار کردپرس، کارگاه کشوری آمادگی بیمارستان ها و مراکز درمانی در برابر حوادث غیر مترقبه (HPD) با حضور دکتر کریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و نیز معاونین دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور، به مدت دو روز در کرمانشاه آغاز بکار کرد.
هدف از برگزاری این کارگاه ، افزایش آمادگی بیمارستان ها، مراکز درمانی، فوریت های پزشکی، اورژانس و مدیران استان های کرمانشاه، ایلام، همدان و کردستان است.
این کارگاه در قالب 5 کارگاه تخصصی برگزار خواهد شد و محوریت آن ارائه آموزش های لازم، ترسیم الگوی هشدار اولیه، نحوه فعالسازی آن، تدوین برنامه آمادگی و اعلام خطر است.
همچنین در حاشیه این کارگاه ماکت صحنه تصادف واژگونی اتوبوس با هدف آموزش و آنالیز ماموریت‌های مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، شناسایی نقاط حادثه‌خیز و کاهش حوادث ماموریت‌ها به نمایش گذاشته شده است.
گفتنی است، دکتر امین صابری نیا رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کشور، فردا مهمان ویژه این کارگاه خواهد بود.

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶