کاریکاتوریست های کرمانشاهی رتبه های اول و دوم جشنواره دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی دارو را به دست آوردند.

آقایان عابدین محمدی و سعید فرهنگیان از کرمانشاه و آقای عباس ناصری از بجنورد به ترتیب عناوین اول تا سوم را به دست آوردند.

مراسم اختتامیه نخستین جشنواره دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور مسوولان وزارت بهداشت و خانه کاریکاتور کشور در کرمانشاه به اجرا در آمد.

خانم دکتر سلیمانی دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو در این مراسم با تاکید بر مصرف منطقی دارو از هنرمندان خواست تا این مقوله را مورد نظر داشته و با هنر خود جامعه را از مضرات و ناگواری های عدم رعایت مصرف صحیح دارو آگاه سازند.

سید مسعود شجاعی طباطبایی مسئول خانه کاریکاتور نیز با برشمردن توانمندی های هنرمندان کارتونیست از توجه مسوولان وزارت بهداشت به این گستره هنری برای فرهنگ سازی ابراز خرسندی کرد.

در پایان جشنواره نیز نفرات برگزیده در بخش کودک و نوجوان و بخش اصلی جشنواره اعلام شد.

بنا بر رای هیات داروران جشنواره آقایان عابدین محمدی و سعید فرهنگیان از کرمانشاه و آقای عباس ناصری از بجنورد به ترتیب عناوین اول تا سوم را به دست آوردند.

در مراسم اختتامیه از هفت نفر به عنوان برگزیده و تعدادی از فعالان جشنواره تقدیر به عمل آمد.

گفتنیست نخستین دوسالانه کاریکاتور تجویز و مصرف منطقی داروی ایران به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه ( کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو ) خردادماه جاری در کرمانشاه برپا گردید.