توسعه کمی و کیفی و زیرساخت های آموزشی مهمترین بحث کلان منطقه آمایشی

نشت دوره ای مدیران آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و دبیران شاهد و ایثارگر ده کلان منطقه آمایشی صبح امروز در هتل پارسیان برگزار شد.

ریس دانشگاه در این نشست باشاره به برنامه طرح تحول نظام سلامت و موفقیت آن در حوزه سلامت گفت: در طرح تحویل نظام سلامت علاوه بر حوزه درمان شاهد اتفاق های خوب وپیشرفتهای  پر قدرت و قوی در حوزه آموشی نیز هستیم. و امیدواریم بتوانیم قدر این فرصت ایجاد شده را بدانیم و از آن نهایت استفاده را بکنیم وزیر ساخت های لازم و مشکلات آموزشی علوم پزشکی را متحول سازیم.

دکتر کریم بحث کلان منطقه ای را که با طرح تحول نظام سلامت همزمان شد فرصت بزرگی دانست که می تواند در حوزه مناطق شهرها کارهای بزرگی را صورت دهد.

وی با اشاره به اینکه توسعه زیر ساخت ها ی آموزشی عدالت محور نبودافزود:در کلام منطقه یک وضعیت عدالتی و یکسان را میبینیم که اگر جاهایی توسعه آموزشی پیدا نکرده اند توسعه زیر ساختی در آن منطقه صورت گیرد.

رییس دانشگاه به توسعه  کیفی ، کمی وزیر ساخت ها  ا اشاره کرد و گفت: باید تجانسی اتفاق بیفتد و به سمتی برویم که کلان منطقه ها بتوانند وضعیت خود را دراستان ارتقاء دهند آنگونه که هیچ بیماری در یک کلان منطقه مجبور به انتقال به منطقه و استان دیگر نداشته باشد.

امیدواریم که این توسعه ها به عدالت نزدیک شود و کلان منطقه مرزی مانند استان ما با توجه خسارات جنگ تحمیلی شرایطی راپیدا کند که مردم این شهر که سینه ستبر ایران هستند بتوانند به حق خود برسند

وی به مباحثی دیگر چون اخلاق  پزشکی ،بین المللی سازی در کلان منطقه ها،رفتن به سمت دانشگاه نسل سوم،بازنگری دوره های آموزشی و توسعه مراکز مطالعات توسعه، آموزش مداوم ، سنجش و آزمون ارزشیابی اعضای هیات علمی و دانشجویان اشاره کرد و در ادامه خاطر نشان کرد:امیدواریم فرصت های طلایی که در پی در این نشست های دوره ی به دست می آید را هی باشد برای کاهش مشکلات حوزه آموزشی و نویدی باشد باری آینده در خشان در حوزه آموزش پزشکی.