پیام ریاست دانشگاه به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

ماه مبارک رمضان ،ماه خودسازی است و فرصتی است برای زدودن زنگار جهالت ها وندانم کاری ها درمحضر خداند یکتا برای تولدی دوباره.

ریاست دانشگاه در پیامی ضمن تبریک حلول ماه پر خیر وبرکت رمضان همگان را به بهره بردن از فضایل این ماه گرامی فراخواند.

متن این پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

نداها برای شرکت در میهمانی خدا شنیده می شود و اندک اندک رایحه ماه پر فیض و برکت رمضان را می توان استشمام کرد.

میهمانیی که تمام مسلمین جهان را به آن فراخوانده اند.

این میهمانی فرصتی است تا مسلمانان با رجوع به کتاب آسمانی خود زنگارها را از روح و روان خود بزدایند ،با خدایشان تجدید میثاق کنند، دین خود به صاحبانشان را ادا کنند و زندگی جدیدی را برمبنای آموزه های ارزنده دینی  پایه ریزی نمایند.