گردهم آیی تشکل ها و سازمان های غیر دولتی سلامت محور استان کرمانشاه

اولین گردهمایی بزرگ تشکلها و سازمانهای غیردولتی استان کرمانشاه در حوزه های سلامت و دوستدار سلامت و خیریه روز دوشنبه مورخه 17 خرداد 95 در سالن بوستان تشکیل گردید .
رئیس دبیرخانه مجمع خیرین و مشارکتهای دانشگاه در این باره افزود :این جلسه با نظر و رهنمود ریاست محترم دانشگاه برگزار و معاونین محترم دانشگاه آمادگی خود را در این جلسه در خصوص همکاری و تعامل با سمن های استان اعلام نمودند.
مهرداد کرمی سیاسیاهی افزود: در جلسه مذکور که به نوعی معارفه ngo ها با دانشگاه محسوب می شود حدود 120 تشکل شرکت و به ابراز نظر و پیشنهادات سازنده ای در مورد نحوه تعامل با دانشگاه پرداختند.
گفتنی است پروفسور الماسی به عنوان قائم مقام ریاست دانشگاه در حوزه خیرین نیز در این جلسه در خصوص نقش سازمانهای غیر دولتی واهمیت آنها برای دستگاه های دولتی مطالب بیان کرد.