نشست دوره ای مدیر حراست دانشگاه با مسئولین حراست واحدها

مسئولین حراست واحدهای تابعه دانشگاه  در نشست مشترکی با کارکنان حراست ستاد دانشگاه گردهم آمدند  تا پیرامون برنامه استراتژیک و عملیاتی حراست به گفتگو بنشینند.

مدیرحراست دانشگاه در این نشست ضمن تقدیر از تلاش خستگی ناپذیر مجموعه کارکنان حراست به لزوم فعالیت دو چندان این نیروها  برای تکرار مقام اول کسب شده دربین حراست های ادارات استان اشاره کرد و گفت: برای دست یابی به اهداف از پیش طراحی شده باید بر طبق برنامه عمل شود و ارزیابی دقیقی از نحوه اجرای برنامه های حراست نیز بعمل آید.

در این نشست همچنین حراست اسلام آباد غرب، بیمارستان امام رضا(ع) ،گیلان غرب و سنقر بعنوان حراست های برتر دانشگاه  و نیز خانم مهندس کرمی مسئول IT حراست دانشگاه که بر اساس ارزیابی های بعمل آمده بعنوان برتر شناخته شده اند با اهدای لوح تقدیر شد.