بازدهی بهتر پروسه درمان با تشکیل کت کنفرانس در بیمارستان امام علی(ع)

تشکیل کت کفرانس در بیمارستان امام علی(ع)  ازپاییز سال گذشته شروع شده و پرونده بیماران دارای مسایل پیچیده به آن ارجاع می شود.
معاون درمان دانشگاه با بیان خبر فوق به تشریح اهمیت این جلسات برای تشخیص و تعیین وضعیت بیماران  دارای وضعیت پیچیده پرداخت.
دکتر ساره محمدی گفت: کت کنفرانس یک کنفرانس کاملا علمی است که در اکثر بیمارستان های آموزشی قلب و عروق برگزار می شود و در آن کلیه گروه های دخیل در تصمیم گیری برای بیماران به همراه رزیدنت ها و اینترن ها و دانشجویان حضور دارند و به اظهار نظر در مورد پروسه درمان بیماران دارای مسایل پیچیده می پردازند.
وی افزود: در این جلسه ها کاردیولوژیست ها ، فلوشیب های اکو کاردیوگرافی ، اینترونشنیست ها ، و فلو های EPS به همراه جراحان قلب و عروق حضور دارند و پس از بحث و بررسی بر اساس آخرین مطالب علمی روز دنیا برای بیماران تصمیم گیری می شود .
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷