اخبار

کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد

کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با ریاست دکتر شاه حسینی معاون سیاسی امنیتی استانداری وکلیه اعضا کارگروه در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد.

در این جلسه موضوعات مختلف بهداشتی از جمله عدم استفاده از جوش شیرین وبلانکیت در پخت نان وتغییر ساختار کمیته های کار گروه سلامت وامنیت غذایی مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست تصمیماتی در خصوص تامین چهار دستگاه کامیون یخچالدار مجهز به امکانات لازم وهمچنین رفع نواقص کشتارگاه وسالن پیش سرد اخذ شد.

 

۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید