مطالبات اعضای شورای سیاستگذاری دانشگاه از وزیر بهداشت

مطالبات اعضای شورای سیاستگذاری دانشگاه  از وزیر بهداشت

شورای سیاستگذاری دانشگاه که از اعضای برجسته و با سابقه هیأت علمی دانشگاه هستند. درسخنانی با حضور وزیر بهداشت نیازهای سلامت در استان را بیان کردند و خواستار حمایت های بیشتر وزارت بهداشت  از استان کرمانشاه برای سرعت گرفتن توسعه آن شدند.

دکتر رضا باقری عضو هیأت علمی اصلی ترین مسئله را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمبود امکانات دانست که با وجود تلاش های بی وقفه هیأت رئیسه هنوز به نقطه مطلوب نرسیده است .

در ادامه دکتر حبیب اله خزائی نیز خواستار توجه بیشتر وزارت بهداشت ، به توسعه کیفی خدمات سلامت شد. همچنین دکتر محمودرضا مرادی خواستار تجهیز هرچه بیشتر آزمایشگاه ها برای ارتقاء  مقالات دانشگاهیان شد.

درپایان دکتر سروش با اشاره به جانفشانی های استان در جنگ تحمیلی خواستار توجه جدی تر دولت مردان به بیان توانمندی های بیمارستان امام رضا (ع) و همکاری بیشتر برای توسعه این بیمارستان شد.

۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶